Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Турчиняк М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Турчиняк М. К. 
Актуальність використання нетрадиційних добавок у харчових продуктах [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк // Товарознавчий вісник. - 2014. - Вип. 7. - С. 193-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2014_7_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.986 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Турчиняк М. К. 
Інноваційні шляхи утилізації полімерної упаковки [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, Н. С. Палько, О. Я. Давидович // Упаковка. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2014_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.617 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Турчиняк М. К. 
Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.655 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Турчиняк М. К. 
Вплив антиоксидантних добавок на стабілізацію окислювальних перетворень жирів [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 35-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.125 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Турчиняк М. К. 
Молочні продукти підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, О. Я. Давидович, Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.796 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Палько Н. С. 
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Палько, О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 146-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 964.038 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Давидович О. Я. 
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників [Електронний ресурс] / О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько // Товарознавчий вісник. - 2018. - Вип. 11. - С. 10-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2018_11_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.161 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Турчиняк М. К. 
Розвиток підприємств ресторанного господарства в Західному регіоні України [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, О. Г. Форись // Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі. - 2021. - № 3. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itgtsse_2021_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 417.041 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського